HABİBE-MEHMET KAYA ANAOKULU

Vizyon: Fiziksel donanımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne-babaları içinde özgün, kaliteli ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak yaşayarak öğrenen, kendini ifade edebilen, sorumluluk alabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, topluma ve doğaya saygılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK,BESLENME DOSTU OKUL,OKULUM TEMİZ,SIFIR ATIK

Saatler: 07.45-12-45 13:00-18.00
Isınma: DOĞALGAZ KAlORİFERLİ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: LegoProjesi,e twinning projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus K101 "Hayata Bir El Ver"

WEB - https://habibemehmetkaya.meb.k12.tr

Adres - FAHRİ KORUTÜRK MAH. NATOYOLU CAD. HABIBE MEHMET KAYA ANAOKULU BLOK NO 133 MAMAK / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım KIZILAYDAN 340 VE 330 NOLU BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE 339 NOLU ÖHO İLE OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.EGe mahallesi dolmuşları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık iLÇE MERKEZİNE 3KM İL MERKEZİ KIZILAY´A 7KM UZAKLIKTADIR