Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim

05.04.2024 34

05-04-2024

Bu proje, okul öncesi çağdaki özel ihtiyaçları olan çocukları tespit etmek ve desteklemek için sanatı kullanmayı amaçlayan bir keşif ve farkındalık projesidir. Sanat, duygusal ifadeyi, iletişimi ve yaratıcılığı teşvik eden özellikleri sayesinde özel gereksinimli çocukların ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşmamızı sağlayacaktır.

Rehberlik Araştırma Merkezi koordinasyonunda ilkokul, ortaokul ve lise öğretmen ve öğrencileriyle üç proje daha oluşturuldu. "Sanatın Büyülü Dünyasında Özel Eğitim (7-11 yaş, 12-15 yaş, 15-18 yaş)" projemizin özel amaçlarına yönelik çalışmalar sadece projemizin üyeleri ile gerçekleştirilecektir. Öğretmen eğitimi vb. RAM ile ortak çalışmalar yapılacaktır.

Okulumuz Müdürü Ceyda YÜKSEL ve  öğretmenimiz Fatma ARIN  projede yer almaktadır.